dinsdag, 2. juni 2009 - 23:30

Motorrijdster en passagiere gewond bij ongeval Karekietweg

Biddinghuizen

Een 51-jarige motorrijdster en haar 18-jarige passagiere raakten maandagmiddag gewond na een aanrijding. De motor botste op de Karekietweg tegen een auto die op dezelfde weg af wilde slaan.

De motorrijdster en haar passagiere beiden afkomstig uit Barneveld kwamen daarbij ten val en werden met diverse botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 60-jarige bestuurster van de auto raakte lichtgewond, zij kon ter plaatse behandeld worden aan haar verwondingen.

Rond 17.30 uur reden diverse hulpverleningdiensten naar de Karekietweg om hulp te verlenen bij een ongeval tussen een motor en een auto. Ter plaatse bleek dat de motorrijder bij een inhaalmanoeuvre tegen de zijkant van een afslaande auto was aangereden. Beide voertuigen reden in dezelfde richting. Zowel de motor als de auto werden afgesleept door een berger. Na het ongeval werd een uitgebreid sporenonderzoek uitvoerd door analisten van het verkeersongevallenteam. Zij onderzoeken de verdere toedracht van de aanrijding. De Karekietweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.
Provincie:
Tag(s):