vrijdag, 21. augustus 2009 - 8:12

Onduidelijkheid over bewusteloos aangetroffen man

Houthem

Op woensdag 12 augustus trof de politie in de berm van de Eigen Weg naast de afrit Houthem/Meerssen van de A79 in Houthem (Valkenburg aan de Geul) een bewusteloze man aan. ‘De man verkeert nog steeds in coma’, meldt de politie donderdag 20 augustus.

De politie weet niet zeker wie de man is en hoe hij langs de snelweg terechtgekomen is. De man droeg een Frans identiteitsbewijs bij zich. Hij zou Dominique Blaise heten, 43 jaar oud zijn en in Saint Die Des Vosges, Frankrijk, wonen. De Franse politie heeft dat echter niet kunnen bevestigen.

Op het aangegeven adres werd slechts een lege woning aangetroffen. Ook kunnen de Franse autoriteiten niet bevestigen dat Blaise er gewoond heeft. Zeker is wel dat er geen melding van de vermissing van Dominique Blaise is binnengekomen bij de politie in Frankrijk.

De man die in Houthem is gevonden heeft een fors postuur, heeft een kaal voorhoofd met diepe inhammen en donkerbruin haar. Hij droeg blauwe jeans, een zwart shirt met grijze biezen en zwarte suède sportschoenen met het opschrift 'Street Attitude'.

Oproep politie
De politie zoekt contact met mensen die de man op de foto herkennen of kunnen vertellen wie hij is. Ook mensen die weten waar hij verbleef in Zuid-Limburg of in de nacht of vroege ochtend van woensdag12 augustus iets ongewoons hebben gezien in de buurt van de Eigen Weg ter hoogte van de afrit Houthem/Meerssen van de A79, worden verzocht om de politie te bellen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):