donderdag, 20. augustus 2009 - 8:58

Sneijder: 'Ik ben verbannen'

(Elfvoetbal) Real Madrid en Inter zijn tot een akkoord gekomen over de transfer van Wesley Sneijder naar Italië. Vraag is alleen of de Oranje-international, die dacht dat hij bij de Koninklijke kon blijven, wel naar de ploeg van José Mourinho wil. Veel keuze lijkt hij echter niet te hebben. "Ik ben verbannen."

Sneijder kreeg woensdag te horen dat hij per direct geen wedstrijden voor Real meer zal spelen en ook niet meer mag meetrainen met de selectie. De middenvelder werd verrast door deze beslissing, want dacht na een eerder onderhoud met de trainer nog te mogen blijven. Maar Real wil Sneijder verkopen om zo ook eens wat geld binnen te krijgen.

"Ja. er is een deal met Inter, maar Wesley heeft daar niet op gereageerd", bevestigt Sneijders zaakwaarnemer Sören Lerby tegen het AD. Tegen De Telegraaf zegt Lerby dat Sneijder nog niet weet wat hij wil. "Daar gaat hij nu rustig over nadenken. Als hij ervoor open staat, gaan we in gesprek om te kijken of ze aan zijn voorwaarden kunnen voldoen."

Sneijder zelf was logischerwijs niet blij met het nieuws, dat hij gisteren hoor de rond de voorbereiding op het oefenduel met Borussia Dortmund. "Ik ben verbannen", was de korte reactie van de oud-Ajacied tegen Sportweek.
Categorie:
Tag(s):