maandag, 2. februari 2009 - 9:44

Traumaheli Groningen naar Heerenveen

Heerenveen

Zondagmorgen worden twee meldingen gedaan van een beschadigd voertuig met een gewond persoon. Het ene voertuig werd aangetroffen op de Skrynmakker, het ander voertuig op de Rotondeweg.

Voorbijgangers troffen op de Skrynmakker te Heerenveen een Opel corsa, die tot stilstand was gekomen tegen een stoeprand, aan met een gewond persoon. De voorbijgangers hebben een ambulance opgeroepen voor medische hulp.

Korte tijd later werd er ook een melding gedaan van een rode Honda met een gewond persoon op de Rotondeweg te Heerenveen. Bij deze melding werd er ook hulp van het MMT team uit Groningen opgeroepen. De helikopter landde op het terrein bij het Hajé hotel. Na eerste hulp te hebben ontvangen werd het gewonde persoon overgebracht met de ambulance naar het ziekenhuis.

Hoogstwaarschijnlijk hebben deze twee voertuigen een aanrijding gehad op de Haskeruitgang ter hoogte van het BP Businesspark benzinestation en zijn beide voertuigen op verschillende locaties tot stilstand gekomen. De politie heeft de Haskeruitgang ten tijde van het onderzoek van de VOA afgesloten voor het verkeer.
Provincie:
Tag(s):