maandag, 6. juli 2009 - 21:09

Willem-II krijgt tegel in Walk of Fame

Tilburg

Donderdag 9 juli wordt Tilburg's voetbaltrots geëerd met een tegel in de Walk of Fame. De Willen-II spelers Niki Mäenpää, Danny Schenkel, Ronnie Reniers, Arjen Pietersma, Jasper Waalkens, Sergio Zijler, Jens Janse en Leonardo Veloso zullen hoogstpersoonlijk de tegel komen onthullen. Daarnaast zal een deel van het bestuur en de directie van de club aanwezig zijn.

De feestelijke ceremonie wordt traditiegetrouw weer muzikaal opgeluisterd. Stadsdichter Frank van Pamelen neemt de presentatie voor zijn rekening. Het evenement is toegankelijk voor alle belangstellenden in het algemeen en fervent Willem-II aanhangers in het bijzonder: zij kunnen namelijk van de gelegenheid gebruik maken om hun favoriete speler persoonlijk de hand te schudden en een handtekening te vragen.

In totaal zullen dertig Tilburgers een tegel krijgen in de speciaal voor de gelegenheid volledig verbouwde en feestelijk aangeklede Alexanderstraat. Naast bekende Tilburgers ontvangen ook niet bekende Tilburgers een ereplek in de Walk of Fame. Zij zijn eerder dit jaar door hun mede-Tilburgers genomineerd om hun indrukwekkende staat van dienst richting stad of medemens.
Provincie:
Tag(s):