dinsdag, 3. augustus 2010 - 13:52

Verdachte van zedenmisdrijf op 15-jarige meisje opgepakt

Rotterdam

De politie Rotterdam - Rijnmond heeft maandagmiddag een 25-jarige Rotterdammer gearresteerd op verdenking van een ernstig zedenmisdrijf.

In de nacht van 19 op 20 juni was er een jamsessie van rapmuziek in een buurthuis aan de Slinge. Een 15-jarig meisje uit Capelle aan den IJssel bezocht deze jamsessie en ging na afloop in een auto met de verdachte mee.

Uit politieonderzoek bleek dat zij naar een woning in Delfshaven is gebracht waar het misdrijf zou hebben plaatsgevonden.

Na de aangifte van het meisje werd direct een rechercheonderzoek gestart. Dit resulteerde maandagmiddag 2 augustus in de arrestatie van de 25-jarige verdachte. Diezelfde dag is in een woning in Rotterdam uitgebreid (sporen)onderzoek verricht. Hierbij werden diverse goederen in beslag genomen die vermoedelijk betrekking hebben op het misdrijf. In een andere woning in Rotterdam vindt vandaag onderzoek plaats.

Een speciaal geformeerd rechercheteam zet het onderzoek voort. Hierbij sluit de politie niet uit dat er nog meer aanhoudingen gaan volgen.
Provincie:
Tag(s):