woensdag, 8. december 2010 - 20:10

Vermiste Lottomiljonair uit Huizen meldt zich

Rijswijk

De vermiste Lottomiljonair van 13 november 2010 heeft zich gemeld. De winnaars, een stel uit Huizen, winnen de eerste prijs van 1 miljoen euro.

Het stel kocht op 29 september 2010 een reeks van elf Lottoloten en speelde elf weken lang met de getallen 1-3-14-26-29-37 mee. De winnaars waren vergeten hun lot te controleren. Het winnende lot is verkocht bij Tabaksspeciaalzaak Bon aan de Jacob van Heemskerkstraat 4 in Huizen.

"De eerste dagen heb ik alleen maar kunnen lachen. Het is zo onwerkelijk als je zo'n groot geldbedrag wint. Ik had een reeks van elf Lottoloten gekocht in de winkel, omdat de Jackpot toen zo hoog stond. Toen ik in de winkel was om mijn lot te laten controleren, bleef ik eigenlijk nog vrij kalm. Daarna belde ik mijn partner op, die op dat moment aan het winkelen was. Ze dacht eerst dat ik 1000 euro gewonnen had. Even later zei ze tegen me: "Zet de auto nog maar even aan de kant, want dan kan ik hier nog even verder shoppen". Ik voel me eigenlijk een beetje schuldig dat ik jullie zo lang heb laten wachten. Wij willen graag wat schenken aan onze kinderen en kleinkinderen", aldus de gelukkige winnaars.
Provincie:
Tag(s):