vrijdag, 3. juni 2011 - 21:52

Ongelukkig begin:bruidegom rijdt trouwauto in de prak

Meerkerk

De bestuurder van een waardevolle rode Ford Mustang heeft op zijn trouwdag zijn gehuurde auto op de Energieweg in de prak gereden. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De man was op vrijdagmorgen 3 juni omstreeks 08.30 uur samen met een maatje op pad om de trouwbloemen op te halen en wilde alvast even een ritje maken. Een politieagent zag op dat moment de rode auto in een flits met hoge snelheid richting het industrieterrein aan de Energieweg rijden en ging achter het voertuig aan.

Al snel bleek dat de bestuurder was gecrasht nadat hij een aanrijding had met een 47-jarige automobilist uit Papendrecht die in zijn Mercedes op het punt stond linksaf te slaan naar een bedrijfspand. Op het moment dat de bruidegom de Papendrechter wilde inhalen, ontstond een botsing waardoor de Ford tegen de stoep en een lantaarnpaal werd gelanceerd.

Bij het incident vielen geen gewonden. De Ford heeft zware schade, alleen al de drie kapotte velgen, die vermoedelijk zo’n 10.000 euro per stuk waard zijn, maken het schadebedrag hoog. De schade aan de Mercedes viel mee. Of de man zijn partner met een vervangende trouwauto heeft kunnen verblijden is onbekend gebleven.
Provincie:
Tag(s):