zaterdag, 16. april 2011 - 18:32

Overvallers op winkelier nog voortvluchtig

Emmen

Twee nog onbekende mannen hebben vrijdagmiddag tegen vier uur een winkel aan de Alerderbrink in Emmen overvallen. Beide bedreigen het personeel en de aanwezige klanten met een mes.

De mannen namen sigaretten en een niet nader te noemen geld bedrag mee en gingen er vandoor. De politie gaat er vanuit dat de daders na de overval te voet zijn weggevlucht over het binnenpleintje van het winkelcentrum, door een steegje tussen de supermarkt en de apotheek.

De politie heeft de omgeving direct afgezet en nader onderzoek uitgevoerd. Inmiddels heeft de politie met diverse slachtoffers en getuigen gesproken. Toen de politie ter plaatse kwam, werd zij door diverse passanten/winkelende mensen aangesproken met waardevolle informatie. Van een aantal van deze mensen heeft de politie echter niet de personalia waardoor de politie ze niet meer kan ondervragen. De politie wil graag opnieuw in contact komen met deze mensen.

Gezien het tijdstip en de locatie sluit de politie niet uit dat er nog meer getuigen zijn die nog niet door de poltie zijn gesproken. Het weer was goed en het was op dat moment (eind van de vrijdagmiddag, vlak voor het weekend) druk in en rond het winkelcentrum en in het park achter het winkelcentrum, richting “De Kuil”. De politie roept met name ook bewoners van de Ruinerbrink op om zich te melden wanneer ze rond 16:00 uur iets bijzonders hebben gezien.
Provincie:
Tag(s):