dinsdag, 14. augustus 2012 - 9:47

A27 afgesloten na ongeval

Op de A27 bij knooppunt Everdingen is vanochtend een ongeval gebeurd waarbij twee vrachtwagens en twee personenvoertuigen betrokken zijn.

Het ongeval gebeurde rond omstreeks 08:45 uur, waarna al vrij snel de gehele rijbaan moest worden afgesloten tussen het knooppunt Everdingen en Lexmond.

Bij de aanrijding is één van de personenvoertuigen tussen de vrachtwagens klem komen te zitten. Daarbij is een persoon bekneld geraakt.

Het verkeer dat achter het ongeval staat is op het moment ingesloten tussen de afrit en het incident. In de andere richting staat op dit moment een kijkersfile van 7 kilometer 20 minuten vertraging tussen Noorderloos en het knooppunt Everdingen. Dat meldt de VID.

Rijkswaterstaat verwacht de rijbaan om 12:00 uur vrij te kunnen geven, tot die tijd kunt u - als u richting Gorinchem gaat - omrijden door de borden Den Bosch te volgen en via de A2 en de A15 de weg te vervolgen.

Verder wordt het verkeer in noordelijke richting ook omgeleid in verband met een ontstane kijkersfile. Vanuit Gorinchem naar Utrecht stond even voor 09:30 uur 9 kilometer verkeer stil tussen Noordeloos en het knooppunt Everdingen. Vanuit Breda richting Gorinchem kunt u het beste vanaf het knooppunt Gorinchem richting Utrecht om gaan rijden en de borden nijmegen gaan volgen. Omrijden kan dan via de A15 en de A2.
Provincie:
Tag(s):