donderdag, 2. augustus 2012 - 8:32 Update: 08-07-2014 0:48

Advocaat: 'Frank moet nu een jaartje overslaan'

(Elf Voetbal) Tijdens de voorbereiding op een nieuw seizoen willen trainers hun club vaak in een underdogpositie plaatsen. Frank de Boer legde de verantwoordelijkheid bij Dick Advocaat neer, die daar op zijn beurt geen problemen mee heeft.

De oefenmeester van Ajax liet in een eerder stadium weten dat hij PSV de titelfavoriet vindt en Advocaat sluit zich daarbij aan. "Daar heeft hij gelijk in", zegt hij tegenover De Telegraaf. "Frank is twee keer kampioen geworden met Ajax. Dan heb je het als trainer uitstekend gedaan, maar nu moet hij een jaartje overslaan. Wij hebben een gretige groep en iedereen wil zich ondergeschikt maken aan het succes."

Zondag staat de eerste confrontatie tussen de beide ploegen op het programma. In de Amsterdam Arena is met de Johan Cruijff Schaal de eerste prijs van het seizoen te winnen. "Ik heb die schaal al twee keer veroverd en ik wil graag een derde. Ik ben benieuwd hoe ver we zijn. Iedereen staat bij ons in de stijgbeugel om zondag wat te laten zien", aldus Advocaat.
Categorie:
Tag(s):