zaterdag, 8. september 2012 - 13:51

Automobilist die weggevluchtte na aanrijding meldt zich

Aalten

Een 30-jarige man uit Dinxperlo is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Dinxperlosestraatweg in Aalten. De gewonde man is na het ongeval gevlucht. Hij heeft zich de volgende dag bij de politie gemeld. De politie maakt proces-verbaal op. Dit heeft politie Noord- en Oost-Gelderland bekendgemaakt.

Agenten kregen omstreeks 23.20 uur de melding van een ongeval op de Dinxperlosestraatweg in Aalten. Ter plaatse troffen zij een auto tegen een boom.

De automobilist was op een recht stuk, net na de kruising met de Klokkemakerweg, in de berm beland en vervolgens tegen een boom gebotst. Getuigen hadden gezien dat de gewonde bestuurder na het ongeval vluchtte. Aan de hand van het kenteken van de auto en getuigenverklaringen is vast komen te staan dat het om een 30-jarige man uit Dinxperlo gaat.

Diverse eenheden hebben gezocht naar de man. Ook is er met een speurhond gezocht omdat gevreesd werd dat hij mogelijk ernstig gewond was. Hij werd echter niet meer aangetroffen.

De man heeft zich de volgende dag bij de politie gemeld. Zijn letsel bleek mee te vallen. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.
Provincie:
Tag(s):