zaterdag, 6. oktober 2012 - 15:48

Bromfietser overlijdt op straat na mogelijk ongeval

Ridderkerk

Na een mogelijke aanrijding afgelopen nacht is een bromfietser dood op straat aangetroffen. Van de mogelijke veroorzaker ontbreekt ieder spoor.

De politie is op zoek naar de bestuurder van een donkere VW Golf die vermoedelijk betrokken is geweest bij een dodelijk ongeval op de Ringdijk in Ridderkerk in de vroege ochtend van zaterdag 6 oktober.

Rond 02:00 uur ’s morgens kreeg de politie melding van een ongeval. Omwonenden hadden een harde klap gehoord en zagen een donkere Volkswagen Golf wegrijden. In de straat lag de bestuurder van een bromfiets op de grond.

Het slachtoffer, een 54-jarige man uit Ridderkerk, is nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. De man is ter plaatse overleden.

In de omgeving van het ongeval is een donkere Volkswagen Golf aangetroffen die vermoedelijk betrokken is geweest bij het incident. De politie is dan ook op zoek naar de eigenaar van deze auto. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies heeft afgespeeld. De politie roept getuigen en mensen die informatie hebben over de toedracht op zich te melden.
Provincie:
Tag(s):