vrijdag, 28. september 2012 - 17:43

Drie Poolse mannen mishandeld bij caravan

Drie Poolse mannen van 29, 31 en 33 jaar zijn vrijdagochtend rond 02.00 uur ernstig mishandeld in een caravan op een camping aan de Tuinstraat in het Noord-Hollandse Hauwert. Dit meldt de politie vrijdag.

De drie mannen zaten in de caravan toen er op de deur werd geklopt. Een van hen ging naar de deur om open te doen. Toen de 31-jarige man hoorde dat er iets mis was met de 29-jarige man ging liep hij op zijn beurt richting de deur.

Hij trof de 29-jarige man op de grond aan. Op het moment dat de 31-jarige man naar buiten liep werd hij zelf met een ketting op zijn hoofd geslagen. Hij liep hierbij een hoofdwond op. Ook de 33-jarige man liep een hoofdwond op. Onbekend is nog hoe hij hieraan gekomen is.

De 29-jarige man bleek in zijn nek te zijn gestoken. Hij is overgebracht naar het Westfries Gasthuis en verblijft op de intensive care. Hij is aanspreekbaar en buiten levensgevaar.

Ook de andere twee Poolse mannen moesten ter behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. De politie doet onderzoek naar de mishandeling.
Provincie:
Tag(s):