zondag, 13. mei 2012 - 19:56

Dronken in de vrachtwagen

Ermelo

Op de Palmbosweg te Ermelo heeft de politie zaterdagavond 12 mei een vrachtwagen aan de kant gezet waarvan vermoed werd dat de bestuurder onder invloed reed. Dat bleek het geval. De 34-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur blies 1,7 promille.

Nadat de politie zaterdagavond 12 mei op de Palmbosweg te Ermelo een vrachtwagen aan de kant zette, bleken zowel de chauffeur als de twee overige inzittenden naar alcohol te ruiken. De chauffeur, een 34-jarige man uit Polen, heeft op het politiebureau een ademanalyse ondergaan. Hij kon geen identiteitsbewijs laten zien. De twee anderen, vrouwen van 29 en 36 jaar oud, zijn ook aangehouden omdat ze geen identiteitsbewijs konden laten zien. Nadat op het politiebureau het identiteitsbewijs van de 36-jarige thuis was opgehaald en gecontroleerd, is zij weer in vrijheid gesteld.

De 34-jarige vrachtwagenchauffeur bleek met 1,7 promille op achter het stuur te hebben gezeten; tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. Vervolgens hebben zowel hij als de 29-jarige vrouw de nacht in de cel doorgebracht. Vandaag, zondag 13 mei, is de politie verder gegaan met het vaststellen van hun identiteit.
Provincie:
Tag(s):