zondag, 14. oktober 2012 - 14:17

Gratis Openbaar Vervoerdag in Twente op donderdag 25 oktober

Enschede

Op donderdag 25 oktober is er een gratis OV-dag in Twente. 'Alle stads- en streekbussen in Twente zijn op deze dag gratis toegankelijk', meldt Regio Twente.

Ook kan in Twente gratis gereisd worden met de treinen tussen Zutphen - Hengelo - Oldenzaal, Hengelo - Oldenzaal (GrenslandExpress) en Almelo - Mariënberg.

Regio Twente en haar vervoerders Connexxion en Syntus bieden daarmee aan de inwoners en de bezoekers van Twente volop gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met bus of trein. De treinen van NS vallen niet onder deze actie.

"Graag nodigen wij iedereen uit om op 25 oktober kennis te maken met het openbaar vervoer in Twente. Kies deze dag eens voor de trein en/of bus als u ergens naar toe wilt. Of plan op die dag een leuk uitje met uw gezin of vrienden en profiteer van deze gratis reis. Het is herfstvakantie èn koopavond in diverse steden dus er is genoeg te doen. Ervaar zelf het reizen met het openbaar vervoer op deze dag" aldus Kim Broere en Herman de Gooijer, Marketeers bij Syntus en Connexxion.

In de bus krijgt de reiziger op 25 oktober ook nog een leuke verassing. Gezinnen ontvangen een interessante aanbieding om nog een keer met korting te reizen en iedereen kan meedoen aan een prijsvraag waarmee ze kans maken op een midweek op vakantiepark Dierenbos. Het park ligt op fietsafstand van Bourgondisch 's-Hertogenbosch en verscholen in het groen van het Brabantse Vinkel.
Provincie:
Tag(s):