zondag, 15. januari 2012 - 19:43

In Zoetermeerse woning gevonden dode vrouw slachtoffer misdrijf

Zoetermeer

Een team van de Regionale Recherche van Politie Haaglanden onderzoekt de dood van een 19-jarige vrouw. 'Haar lichaam werd zondagochtend gevonden in een woning aan de Van Aalstlaan te Zoetermeer', meldt de politie zondag.

'Zij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Een 24-jarige man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw', aldus de politie.

De man meldde zich zondagochtend rond 08.30 uur op het politiebureau van Zoetermeer en werd direct aangehouden. In de woning troffen agenten kort daarna het lichaam van de vrouw aan.

Direct startte de politie een groot onderzoek, waarbij de Forensische Opsporing nog de hele dag sporenonderzoek deed. Daarnaast zullen politieagenten zondag en maandag buurtonderzoek doen.

Rechercheurs van de Regionale Recherche onderzoeken de toedracht en omstandigheden van de dood van de vrouw, onder leiding van het Openbaar Ministerie. Tijdens een eerste verhoor heeft de verdachte bekend de vrouw om het leven te hebben gebracht.

Bekend is ook dat de verdachte en het slachtoffer beiden woonachtig waren op het adres in de Van Aalstlaan en een relatie hadden. Op het lichaam van de vrouw zal sectie worden verricht, teneinde de doodsoorzaak vast te stellen.
Provincie:
Tag(s):