dinsdag, 22. mei 2012 - 20:40

Land— en Luchtmacht oefenen in West-Brabant en Zeeland

Apache gevechts-helikopters oefenen op 22 tot en met 24 mei 2012 in de omgeving van Numansdorp, Strijen, Steenbergen, Oud-Vossemeer en Axel.

Apache gevechtshelikopters van het Defensie Helikopter Commando oefenen op dinsdag 22 tot en met donderdag 24 mei 2012 met een eenheid van de Koninklijke Landmacht in de omgeving van Numansdorp, Strijen, Steenbergen, Oud-Vossemeer en Axel. Er mag tijdens deze oefeningen zo laag worden gevlogen als voor het doel van de oefening noodzakelijk is. Er wordt geoefend van 08.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

Dinsdag 22 mei
Op dinsdag 22 mei wordt er overdag geoefend met Chinook transporthelikopters en Apache gevechtshelikopters in de omgeving van Numansdorp. In de loop van de dag wordt er ook een verplaatsingsoefening in de omgeving van Steenbergen gehouden.

Woensdag 23 mei
Op woensdag 23 mei wordt er geoefend in de omgeving van Numansdorp en Strijen. Tijdens dit deel van de oefening ondersteunen Chinook transport en Apache gevechtshelikopters de grondeenheden.

Donderdag 24 mei
Op donderdag 24 mei wordt door Chinook transporthelikopters, ondersteund door Apache gevechtshelikopters geoefend in de omgeving van Axel.
Provincie:
Tag(s):