dinsdag, 24. juli 2012 - 9:56

Maher wil nog altijd hogerop

(Elf Voetbal) Het is nog altijd niet zeker dat Adam Maher komend seizoen in Alkmaar zijn wedstrijden zal afwerken. De 19-jarige middenvelder heeft aan het begin van de zomer al gezegd dat hij een stap hogerop wil maken, en deze mening heeft hij nog steeds.

"Ik had mijn ambitie tijdens de oefenstage van Oranje al kenbaar gemaakt in een gesprek met de trainer", aldus Maher tegen VI. "De technisch directeur en mijn medespelers waren óók vroegtijdig op de hoogte en een club had zich gemeld. Dus ik zie niet in wat ik verkeerd zou hebben gedaan. Ik blijf bij mijn standpunt dat ik graag naar een Nederlandse topclub wil."

Gezien zijn leeftijd en het feit dat hij pas kort geleden is doorgebroken bij AZ vinden veel mensen het niet verstandig om nu al te vertrekken. "Er zijn zó veel mensen en meningen... Sommigen vinden weer dat ik nu al naar het buitenland zou moeten. Als je daar allemaal naar moet luisteren, kom je nergens", gaat hij verder. "Over tien, twaalf jaar is je carrière alweer bijna afgelopen, dan wil ik niet denken: Ik heb dit of dat gezegd, en kansen laten liggen. Voor het buitenland vind ik het nog te vroeg, dat heb ik wel duidelijk aangegeven. Ik weet dat mijn contract nog drie jaar doorloopt. Maar een club kan ook altijd tegen een slechte speler gewoon zeggen dat hij moet vertrekken. Dus waarom zou een speler dan niet mogen zeggen dat hij graag wil vertrekken?"
Categorie:
Tag(s):