vrijdag, 24. augustus 2012 - 16:31

Man (25) overlijdt mogelijk als gevolg van stroomstoot

Oss

Donderdagavond is een 25-jarige inwoner van Oss in een ziekenhuis overleden, mogelijk als gevolg van een sterke stroomstoot die hij kort daarvoor in een woning aan de Groen van Prinstererstraat zou hebben gehad. Dit heeft de politi vrijdag bekendgemaakt.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De 40-jarige bewoner, die in de woning aanwezig was, is ten behoeve van het onderzoek aangehouden en zit vast.

Halverwege de avond kregen de politie en de ambulancedienst de melding dat in de betreffende woning een ongeval had plaatsgevonden, waarbij iemand ernstig gewond was geraakt nadat hij aan elektriciteit was blootgesteld.

Het slachtoffer werd in kritieke toestand aangetroffen en werd ter plaatse nog gereanimeerd. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht waar hij kort daarna overleed. Omdat de omstandigheden waaronder de man kwam te overlijden niet duidelijk zijn, is de politie een onderzoek gestart.

De hoofdbewoner van de woning is ten behoeve daarvan aangehouden. De technische recherche is donderdagavond begonnen met een sporenonderzoek in het huis en zet dit vrijdag voort.

De aangehouden bewoner wordt verhoord. Er wordt sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen.
Provincie:
Tag(s):