zondag, 20. mei 2012 - 13:52

Man tuigt ex-vrouw af in bijzijn kinderen

Brunssum

Een 29-jarige man uit Hoensbroek is zaterdag door de politie in de kraag gevat nadat hij zijn ex-vrouw (26) onder andere met een kaars tegen haar hoofd had geslagen. Dat gebeurde in de woning van de vrouw in Brunssum.

De man kwam in een kwade bui zijn nog jonge kinderen ophalen. Hij begon direct de vrouw uit te schelden voor alles wat lelijk is. Nadat hij uiteindelijk vertrokken was, kwam hij vrijwel meteen weer terug om de ruzie voort te zetten. De vrouw pakte uit angst de jongste van de kinderen, een peuter, op haar arm. Dat belette de man niet om haar enige malen met zijn vuist op haar hoofd te slaan. Ook pakte hij een stevige kaars en sloeg haar daarmee tegen haar gezicht en op haar achterhoofd. De man uit Hoensbroek schopte haar ook nog enige malen tegen haar benen.

Heerlenaar opgepakt in Hoensbroek
In Hoensbroek is een 26-jarige Heerlenaar opgepakt nadat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn vijf jaar jongere vriendin had mishandeld.

Vrijdagavond kreeg het stel ruzie in hun gezamenlijke woning in Heerlen. De vrouw verliet daarop genoemde woning en ging naar een vriendin in Hoensbroek. Even later arriveerde haar vriend daar ook. Toen de vrouw buiten met hem wilde praten, sloeg hij haar direct vol in haar gezicht. Vervolgens werd ze, zo heeft ze verklaard, aan haar haren naar de grond getrokken. Vervolgens zou de man haar enkele malen in haar gezicht hebben geschopt. De Heerlenaar zit voorlopig vast en is daarnaast voor een bepaalde periode een huis- en contactverbod opgelegd.
Provincie:
Tag(s):