woensdag, 1. februari 2012 - 21:37

Meisje (16) aangerand op fietspad

Een 16-jarige inwoonster uit Ravenstein fietste maandagavond om 20.45 uur vanuit Oss naar Ravenstein over die Beemdenweg.

De Beemdenweg is een weg in het buitengebied en op sommige plaatsen niet verlicht. Ze weet nog dat er meerdere auto's langs haar reden. Om 20.45 uur hoorde ze dat een auto achter haar stopte en dat er iemand uitstapte. De auto was haar tegemoet gereden, in de richting van Oss dus.

Ze keek om en zag een man in haar richting rennen. Ze probeerde hard weg te fietsen maar het lukte de man om haar fiets vast te grijpen. Hij betastte het meisje dat op dat moment doodsangsten uitstond. Het slachtoffer gilde hard en kon zich losrukken. Ze rende hard weg in de richting van een woonwijk in de verte. Toen ze omkeek, zag ze dat de man terugliep naar zijn auto.

De afdeling Zeden van de politie Brabant-Noord is dringend op zoek naar de getuigen van een aanranding. De dader was een blanke man van ongeveer 40 jaar met een lengte van ongeveer 1.70m. Hij is breed gebouw en sprak accentloos Nederland. De man ging gekleed in een donkere jas.

De politie wil graag iedereen spreken die voor en na 20.45 uur over de Beemdenweg hebben gereden. Uiteraard wil de politie ook graag spreken met iedereen die ook maar iets over deze aanranding kan vertellen. Telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via "M" op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):