maandag, 24. september 2012 - 11:11

Onderzoek na geweldsincident in 's Gravenzande

Westland

De recherche van Bureau Westland onderzoekt een geweldsincident dat zaterdag 15 september om 22.30 uur plaatsvond. In het parkje aan de Koningin Julianaweg raakten bij een vechtpartij meerdere jongeren in de leeftijd van 15 tot 17 jaar gewond.

De recherche hoorde de afgelopen week een aantal betrokkenen en slachtoffers. Een aantal jongeren kon nog niet worden gehoord omdat zij de afgelopen week op werkweek waren. Tot op heden leidde het onderzoek niet tot vaststelling van de identiteit van de veroorzakers en vaststelling van de feitelijke gebeurtenissen. De politie roept daarom de hulp in van het publiek teneinde op deze vragen antwoord te krijgen.

Vechtpartij
Zaterdagavond 15 september om 22.30 uur bevonden zich een aantal jongeren in een park aan de Koningin Julianaweg. Een gedeelte van deze jongeren zaten op een bankje nabij enkele speeltoestellen. Vervolgens verschenen circa acht jongeren die ogenschijnlijk zonder enige aanleiding de confrontatie met deze jongeren aangingen en zeer gewelddadig waren, hierbij raakte een aantal jongeren gewond. |

Letsel
De GGD vervoerde die avond een slachtoffer naar het ziekenhuis. Hij hield aan het incident een zwaar gekneusde pols over. Een aantal jongeren werd ter plaatse behandeld aan lichte verwondingen. Een ander slachtoffer raakte kort buiten bewustzijn en een derde slachtoffer moest tijdens zijn werkweek in het buitenland een arts raadplegen omdat hij toch nog medische klachten kreeg.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze vechtpartij die vorig weekend plaatsvond in het parkje in 's-Gravenzande? Hebt u informatie over het incident die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):