woensdag, 22. augustus 2012 - 17:51 Update: 08-07-2014 0:29

Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham:€125.600,-

Beesd

Land Rover Nederland heeft de prijs bekend gemaakt van de exclusieve Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham, die op de Beijing International Automotive Exhibition 2012 werd gepresenteerd.

'In Nederland bedraagt de consumentenprijs van dit model € 125.600 inclusief BTW (21%) en BPM', meldt Land Rover Nederland woensdag.

Met een oplage van slechts 200 exemplaren wereldwijd is de Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham een bijzonder exclusieve verschijning – en niet alleen vanwege zijn gelimiteerde aantal.

Met deze Special Edition die is gecreëerd in een samenwerking tussen het Land Rover Design team en de Britse modeontwerpster Victoria Beckham is een uiterst luxueuze auto gecreëerd die het karakter van de auto een nieuwe richting geeft via subtiele kleuren en andere details.

Zo onderscheidt de bij Land Rover’s Engineering To Order (ETO) gebouwde Special Edition zich onder meer door de handmatig aangebrachte, matgrijze lakkleur Satin Grey, unieke lichtmetalen velgen in Gloss Black, rosé gouden exterieur- en interieurdetails, bekleding in soepel, ‘vintage style’ semi-aniline leder in Tan, afgewerkt met unieke handsteek.

Andere kenmerken zijn unieke en ultraluxueuze mohair matten en microsuède hemelbekleding, nieuwe interieurafwerkingen, inclusief Grand Black Lacquer, Textured Aluminium en zwarte ‘soft feel’ lak, op maat gemaakte, vierdelige kofferset en met de hand gestikte lederen map voor het handboek van de auto, gesigneerd door Victoria Beckham.

Nederland is een van de weinige landen ter wereld waar dit unieke Land Rover model zal worden aangeboden. Marc Bienemann, Managing Director Jaguar Land Rover BeNeLux, legt uit: “Hoewel de auto in principe was voorbehouden aan slechts enkele markten wereldwijd, hebben wij als Land Rover Nederland direct vanaf het begin van het project gesteld dat deze unieke Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham ook in Nederland op de markt moest komen. Andere exclusieve edities, zoals de Range Rover Autobiography Ultimate Edition, wisten eveneens een gevoelige snaar te raken bij Nederlandse Land Rover rijders. Deze verwachting wordt gestaafd door de belangstelling die potentiële klanten aan ons kenbaar hebben gemaakt sinds de introductie van de auto in Beijing. De animo is relatief zelfs zo groot, dat wij onze initiële toewijzing van drie auto’s hebben kunnen verhogen tot vier stuks.”

De eerste exemplaren van de met de hand gebouwde Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham zullen vanaf november worden geleverd. Deze is alleen leverbaar als Coupé en met vier zitplaatsen. De Nederlandse vanafprijs voor dit exclusieve model is € 125.600 inclusief BTW (21%) en BPM.
Categorie:
Tag(s):