vrijdag, 7. december 2012 - 19:11 Update: 08-07-2014 0:44

Rutten: 'Betaald- of amateurvoetbal maakt niet veel verschil'

(ElfVoetbal) Fred Rutten vindt het onbegrijpelijk dat de wedstrijden in het betaald voetbal komend weekend gewoon doorgaan. Dat stelt de oefenmeester tegenover Omroep Gelderland.

"Als je voor het een kiest, moet je ook voor het ander kiezen", doelt Rutten op de algehele afgelasting van de wedstrijden in de amateurtak. "Betaald- of amateurvoetbal, dat maakt niet heel veel verschil."

Vitesse heeft als reactie op de dood van een amateur-scheidsrechter afgelopen weekend, alle 1700 clubscheisrechters en -grensrechters uitgenodigd om de wedstrijd tussen Vitesse en RKC Waalwijk op 16 december bij te wonen. Dat meldt de club in een persbericht.

"Vitesse voelt zich één met de vrijwilligers die elke week sportwedstrijden in de regio mogelijk maken. Zonder de grote groep welwillende vrijwilligers is er geen amateurvoetbal mogelijk. En zonder amateurvoetbal ook geen betaald voetbal. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de verschillende processen van de club. De amateurclub én de profclub. Op 16 december laten wij daarom blijken dat wij achter deze vrijwilligers staan."
Categorie:
Tag(s):