woensdag, 24. oktober 2012 - 19:01

Schoten gelost bij overval langs A67

Veldhoven

Nepagenten hebben woensdag aan het einde van de middag een gewapende overval gepleegd op een man die bij een tankstation langs de A67 bij Velhoven. Hierbij zou door de overvallers zijn geschoten.

Rond 14.00 uur werd daar het slachtoffer in zijn auto benaderd door drie onbekende personen met kleding aan met hierop het opschrift politie. Zijn auto zou daarbij beschoten zijn. De man is daarop uit zijn auto gestapt en het tankstation bij de parkeerplaats binnengelopen. De deuren van het station werden vergrendeld, waardoor de daders geen toegang hadden. De mannen zijn er vervolgens in een auto vandoor gegaan. Onbekend is of er buit is gemaakt.

In de buurt van afslag Eersel is kort hierna een voertuig aangetroffen waar rook vandaan kwam. De politie houdt er rekening mee dat dit de auto van de daders betreft en doet daar onderzoek naar. Op de plek van het aangetroffen voertuig zouden de verdachten er in een andere auto vandoor zijn gegaan. Op de parkeerplaats is de politie direct begonnen met een sporenonderzoek.
Provincie:
Tag(s):