maandag, 23. juli 2012 - 9:23 Update: 08-07-2014 0:48

Soap rond Vlaar duurt voort

(Elf Voetbal) De transfer van Ron Vlaar naar Aston Villa leek in kannen en kruiken. De centrale verdediger blijft nu mogelijk speler van Feyenoord vanwege een interne strijd bij de club uit Birmingham.

Manager Paul Lambert nodigde Vlaar vorige week uit in Engeland en daar kreeg de Oranje-international te horen dat hij één van de belangrijke spelers van Aston Villa moest gaan worden. Lambert, die zelf nog niet zo lang in dienst is bij de Premier League-club, dacht dat hij zelf transfers mocht regelen, maar later werd hij teruggefloten. De Amerikaanse eigenaar van de club wil dat er eerst spelers worden verkocht om zo geld te genereren.

Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Vlaar, was op zijn zachtst gezegd niet blij met de handelswijze van Aston Villa. "Aston Villa heeft dat vooraf nooit, echt nooit als voorwaarde gesteld. Als dat wel het geval was geweest, waren we nooit naar Engeland gegaan. Dan hadden we gezegd: zoeken jullie het eerst intern even uit. Ron is een speler van een groot kaliber. Zo ga je niet met hem om", aldus Oosterveer tegenover De Telegraaf.
Categorie:
Tag(s):