dinsdag, 11. september 2012 - 16:22

Stoffelijk overschot aangetroffen in kanaal Oosterhout

Oosterhout

Brandweerlieden hebben vanmorgen op aanwijzing van buurtbewoners in het kanaal bij de Pinksterblomstraat een in het water drijvend stoffelijk overschot geborgen. De politie neemt aan dat het gaat om de vermiste 21-jarige Randy Marijnissen. Absolute zekerheid daarover moet blijken uit aanvullend onderzoek.

Vanmorgen, dinsdag 11 september 2012, rond 08.50 uur sloegen buurtbewoners alarm toen zij een stoffelijk overschot zagen drijven in het kanaal. Het lichaam dreef circa 2 a 3 meter van de kant. Politie en brandweer zijn direct ter plaatse gegaan. Het lichaam werd door brandweerlieden geborgen en overgebracht naar het mortuarium. Daar werd verder onderzoek verricht.

De politie hield er al direct rekening mee dat het om een vermiste 21-jarige jongeman uit Oosterhout zou kunnen gaan. Hij werd dit weekend immers als vermist aangegeven. Hij verliet de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15 uur een feest in de wijk Vrachelen. Daarna werd niets meer van hem vernomen. De familie startte direct onder meer via Facebook een zoekactie. Maandag 10 september 2012 werd via de landelijke politiewebsite ook melding gemaakt van de vermissing.
Provincie:
Tag(s):