woensdag, 22. augustus 2012 - 17:46

Summerbreak 2012 bij Baggelhuizerplas groot succes

Assen

Afgelopen dinsdag kwamen maar liefst 250 kinderen langs voor de survivalspellen van Expeditie Robinson tijdens de Summerbreak bij de Baggelhuizerplas in Drenthe. 'Dit is wederom een groot succes!', meldt de gemeente Assen woensdag

Gratis activiteiten voor de jeugd
Van 20 tot en met 24 augustus vindt voor de vijfde keer het evenement Summerbreak plaats, waar kinderen en jongeren van 4 tot en met 19 jaar gratis aan mee kunnen doen.

Een week lang spectaculaire en spannende activiteiten in Recreatiegebied Baggelhuizen, zoals Expeditie Robinson, Extreme Survival, Beachgames, Militaire dropping, Lasergame en op vrijdag 24 augustus is er een Whipe-out baan van 100 meter en een vrije val van 4 meter.

De Summerbreak wordt georganiseerd door Team Sport van gemeente Assen, in samenwerking met studenten van het Alfa en het Drenthe College en vele andere externe partijen.

Geld inzamelen voor goed doel
Dit jaar wordt er tijdens de Summerbreak geld ingezameld voor het goede doel: Make-a-Wish Nederland. Deelnemers kunnen hun actie vastleggen op film. Tegen een kleine vergoeding mag gebruikt worden gemaakt van een helmcamera of een andere camera. De opbrengst gaat naar Make-a-Wish Nederland, die deze week ook vertegenwoordigd zal zijn.
Provincie:
Tag(s):