dinsdag, 3. juli 2012 - 16:04 Update: 08-07-2014 0:27

Vrouwelijke Rapper Gin Dutch neemt nieuwe video op in Amerika

Hip Hop artiest Gin Dutch released vandaag haar nieuwe single. De opnames voor de video vonden plaats in Amerika waar de rapster uit Enschede regelmatig te vinden is.

Het gaat goed met Gin Dutch! de vrouwelijke rapper was eind vorig jaar, op uitnodiging van rapper KRS One, in Amerika en kwam daar in contact met bekende rappers uit de Bay Area. Producers zijn onder de indruk van deze vrouwelijke rapper en noemen haar flow zelfs ‘superior’.

Vandaag brengt het label BGF Enterprise Gin Dutch’s nieuwe single ‘Hit The Streets’ uit. De track is geproduceerd door F.O.X Beats en afkomstig van haar nog te verschijnen EP ‘European Girl’. Gin Dutch hoopt op meer naamsbekendheid en samenwerking met artiesten van eigen bodem.

’’We hebben in Nederland financieel allemaal een stuk minder te besteden. Dit is vervelend, aan de andere kant betekend dat ook dat we creatiever moeten zijn. Weinig of geen geld betekend niet per definitie minder fun’’. De single ‘Hit The Streets’ is vanaf nu gratis te downloaden via haar website. gindutch.com
Categorie:
Tag(s):