maandag, 19. augustus 2013 - 15:11 Update: 03-07-2014 0:53

Diederik Samsom zou verliefd zijn op zijn persvoorlichter Saar

foto van PvdA | fbf
Foto: fbf
Den Haag

PvdA partijleider Diederik Samson gaat scheiden. Dit bevestigd hij maandag tegenover het NRC Handelsblad. 'Het leven loopt helaas niet altijd zoals verwacht. Dit is een heel ingrijpende en verdrietige wending.'

Politici betrekken hun familie nauwelijks in de publieke belangstelling, maar Samson koos er voor om dat wel te doen. In een campagnefilmpje van de PvdA waren beelden te zijn van vrouw en kinderen. Ook sprak hij regelmatig over de handicap van zijn dochter Benthe. Hiermee wilde Samson aangeven dat zijn kinderen nou eenmaal het meeste over hem zeiden. 'Mijn kinderen zijn mijn inspiratiebron. Dat blijft zo.' Samson en zijn ex-vrouw blijven beide de zorg voor hun kinderen dragen. Ook blijven ze dicht bij elkaar in de buurt wonen.

Verliefd op persvoorlichster

RTL Boulevard weet vanavond te meldden dat Diederik mogelijk een relatie heeft met PvdA persvoorlichter Saar van Bueren. Volgens bronnen brengen Diederik en Saar de afgelopen tijd veel samen door. Samson en van Bueren hebben nog niet gereageerd op het gerucht.

Provincie: