maandag, 11. november 2013 - 11:53 Update: 03-07-2014 0:49

Jongen zonder rijbewijs en dronken rijdt geleende auto ouders total loss

Foto van medewerkers VOA | MV
Foto: MV
Arnemuiden

Vannacht heeft een 21-jarige man uit Arnemuiden op de Kanaalweg Oostzijde een auto total loss gereden. Het slachtoffers heeft hierbij zijn schouder gebroken.

De bestuurder rijdt afgelopen nacht vanuit de Cittersweg over de Kanaalweg Oostzijde richting de sluizen. Bij de splitsing raakt hij de macht over het stuur kwijt en rijdt in volle vaart tegen de railing van de brug aan. Niet alleen is zijn rijvaardigheid kennelijk onvoldoende vanwege het nog niet behalen van een rijbewijs, ook blijkt de Arnemuidenaar onder invloed van alcohol te zijn.

Bloedproef

Bij het ongeluk heeft de man een gebroken schouder opgelopen. De ambulance heeft hem ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis in Goes, waar gelijkertijd ook een bloedproef is afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Ravage opgeruimd

Daarnaast heeft het slachtoffer nog iets uit te leggen richting zijn ouders. Hij heeft hun auto namelijk zonder toestemming meegenomen. Het voertuig is weggesleept door een autobergingsbedrijf. De grote hoeveelheid olie op het wegdek is door de wegbeheerder opgeruimd. Van het ongeluk is een proces-verbaal opgemaakt.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):