zondag, 1. september 2013 - 16:33 Update: 03-07-2014 0:52

Jungle Vips is nep en Reinout Oerlemans is een eikel

Archief foto Afrika | Sxc
Foto: SXC
Amsterdam

De nieuwe serie van SBS6 'Jungle Vips' is volgens Adam Curry volledig in scene gezet en 'Reinout Oerlemans is een eikel'. Dit meldt AT5.

De dochter van Curry deed mee aan het programma en verbleef drie weken in Afrika met andere deelnemers als Irene van der Laar, Dick Jol en Sylvia Geersen. Christina Curry moest haar borsten verven en naakt rond lopen. Dit deed zij in de veronderstelling dat zij zich aanpaste aan de cultuur van de mensen in Afrika.

Afrikanen zijn acteurs 
Adam Curry zegt in zijn podcastshow No Agenda dat er na drie weken iets vreemds gebeurde. 'De Afrikaanse stam begint Nederlands te praten en ze doen hun normale kleren aan. Het zijn allemaal acteurs, het hele ding is nep'. Zijn dochter Christina heeft uren gehuild toen zij tot de ontdekking kwam dat het nep was. Vader Curry zegt zelf ook niet blij te zijn met het programma wat geproduceerd is door Eyeworks van Reinout Oerlemans. ''Die kleine etter, Reinout Oerlemans, als ik hem tegen het lijf loop sla ik hem. Het is een eikel', aldus Adam Curry.

Categorie:
Tag(s):