donderdag, 6. juni 2013 - 11:07 Update: 18-09-2018 14:54

Verkeersregelaar krijgt bizarre lift te verduren

foto van verkeersregelaar | fbf
Foto: fbf archief
Utrecht

Op woensdagmiddag werd een verkeersregelaar bewust aangereden door een automobilist. De automobilist werd direct aangehouden.

Omstreeks 14.30 uur was een 51-jarige verkeersregelaar het verkeer aan het regelen aan de Graadt van Roggenweg. Een automobilist luisterde niet naar zijn aanwijzingen en wilde doorrijden. De verkeersregelaar bleef op de weg staan, hoorde dat de motor van de auto veel toeren maakte en zag dat de auto plotseling vooruit schoot. De man sprong op de motorkap om te voorkomen dat hij omver zou worden gereden. De auto reed vervolgens met een flinke snelheid door met de verkeersregelaar op de motorkap. Na enkele meters remde de 23-jarige automobilist uit Zeist hard en de 51-jarige man schoot van de motorkap af.

Aanhouding

De automobilist stapte uit en begon nu in te slaan op de verkeersregelaar. Omstanders pakten de automobilist vast en drukten hem tegen een hek. De politie werd gewaarschuwd en agenten hielden hem aan voor poging doodslag. De verkeersregelaar liep letsel op aan zijn enkels en armen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Waarom de automobilist tot zijn bizarre actie kwam is nog onbekend.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: