woensdag, 15. oktober 2014 - 16:27 Update: 16-10-2014 8:37

Albert Verlinde en Onno Hoes gaan uit elkaar

Albert Verlinde en Onno Hoes maken eind aan hun huwelijk
Foto: Montagefoto:Gem.Maastricht/EHF
Hilversum/Maastricht

Albert Verlinde en Onno Hoes gaan na 22 jaar uit elkaar. Dit heeft het stel woensdag aan RTL Boulevard laten weten.

Uit elkaar gegroeid

In een korte verklaring die Albert en Onno tegenover het tv-programma hebben gegeven leggen zij uit hoe zij tot hun beslissing zijn gekomen. ‘We hebben 22 geweldige jaren samen gehad. De laatste jaren is er zoveel veranderd in ons leven dat we langzaam maar zeker uit elkaar zijn gegroeid’.

‘Ondanks dat we nog steeds de beste vrienden zijn, hebben we na lang en veel praten er toch voor gekozen apart van elkaar door te gaan. Hoe moeilijk, verdrietig en zwaar die beslissing ook is. We hebben allebei het gevoel dat we gelukkiger worden als we elkaar loslaten. We gaan niet met ruzie uit elkaar en zullen dus nog vaak samen te zien zijn, maar dan als goede vrienden. We gaan nu ieder onze eigen weg’, aldus het stel.

‘Onnogate’

Eind 20123 maakte het stel nog een moeilijke periode door nadat er foto's waren opgedoken waarop Onno Hoes te zien was, zoenend met een 24-jarige man in een hotellobby in Maastricht. Volgens Verlinde was het daarna toch weer ‘koek en ei’.

Verlinde deed, om meer tijd te kunnen investeren in zijn relatie met Onno, ook nog een stapje terug in zijn musicalbedrijf. Hij had taken gedelegeerd en werkte sindsdien meer op de achtergrond. 

 

Fotobewerking van foto van Gemeente Maastricht en EHF

 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):