zaterdag, 27. september 2014 - 11:11 Update: 27-09-2014 12:23

Automobilist 1½ uur bekneld in auto in sloot

Automobilist 1½ uur bekneld in auto in sloot
Foto: fbf
Prinsenbeek

Een 24-jarige man uit Etten-Leur is afgelopen nacht met zijn auto op de Elshoutweg / Verloren Hoek uit de bocht gevlogen en in de sloot beland.

Het voertuig lag ondersteboven, de bestuurder zat bekneld en werd door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij had naar eigen zeggen 1½ uur moeten wachten voor een voorbijganger het ongeval zag en alarm had geslagen. Hij was onder invloed van alcohol. Hij had een indicatie van 680 ugl, maar er is door een arts in het ziekenhuis bloed afgenomen om dit exact vast te stellen.

De melding kwam om 01.30 uur binnen. De agenten die als eerste ter plaatse kwamen, hoorden dat er een persoon hard op de ruit klopte. De portieren bleken compleet geblokkeerd te zijn. Een agent ging te water en tikte het driehoekje eruit. De bestuurder was aanspreekbaar en klaagde over pijn in de benen. Brandweerlieden kwamen ter plaatse en haalden de ruit eruit. Hij werd vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij verklaarde dat hij alcohol had gedronken en met de auto op weg was naar huis. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):