dinsdag, 2. december 2014 - 21:02 Update: 02-12-2014 21:03

Cillessen tevreden met 'sterk verbeterd' contract

Cillessen tevreden met 'sterk verbeterd' contract
Foto: Archief EHF
Amsterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Ajax is dinsdag met Jasper Cillessen tot een akkoord gekomen over een nieuw contract, dat hem aan de club verbindt tot medio 2018.

"Het is opnieuw een contract waaruit vertrouwen spreekt", reageert Cillessen op zijn nieuwe contract. "Een contractverlenging bij Ajax blijft speciaal, vooral voor een jongen die toch van buitenaf is gekomen. Ik ben blij en trots dat ik 3,5 jaar na mijn eerste contract nu alweer kan verlengen. En anderhalf jaar terug was alles nog anders. Dat toont wel aan hoe snel het allemaal kan gaan. Er is, zeker in het afgelopen jaar, heel veel gebeurd."

Trainer Frank de Boer is eveneens blij met de nieuwe verbintenis voor zijn goalie. "Hier gaat een heel goed signaal van uit. Jasper behoort onder meer met Davy Klaassen, Joël Veltman en Ricardo van Rhijn tot de eerste Ajacieden die zich langer aan de club binden. Als de huidige groep minimaal twee jaar bij elkaar blijft, gloort er wellicht iets moois. Deze verlenging is vooral ook een mooi signaal naar Ajax en de supporters."

"Als Jasper zich zo doorontwikkelt blijft hij een stabiele factor voor zowel Ajax als Oranje. Hij is een echte winnaar, met een uitstekende mentaliteit. Cillessen heeft al een hoog niveau, maar hij kan zich ook nog op alle punten verbeteren. Het verbaast me zeker niet dat hij zich tot nu toe zo heeft ontwikkeld", besluit De Boer.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):