woensdag, 17. september 2014 - 15:54 Update: 17-09-2014 16:08

Delftse politie krijgt exclusieve Bugatti Veyron

Delftse politie krijgt exclusieve Bugatti Veyron
Foto: Politie
Delft

De politie in Delft beschikt binnenkort over een wel heel exclusieve politieauto, een Bugatti Veyron. Dit meldt de politie woensdag.

In de aanloop naar de 112-Dag in Delft op 4 oktober, presenteert het politieteam van Delft de Bugatti Veyron. De bolide, die kosteloos ter beschikking werd gesteld, is voor de informatiedag speciaal in politie striping gestoken.

De 112-Dag waar de Bugatti Veyron te zien is, vindt plaats op 4 oktober aan de Jacoba van Beijerenlaan in Delft en is een open dag van de Delftse politie, brandweer, GGD en andere hulpverleners. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en de politie geeft in het kader van het donkere dagenoffensief voorlichting over onder andere het voorkomen van inbraken.

Bugatti Veyron
Van de Bugatti Veyron zijn slechts 300 exemplaren gemaakt. Een Nederlandse eigenaar stelde de bolide kosteloos beschikbaar voor de 112-Dag in Delft. Een customiser voorzag de Bugatti gratis van de politie striping. Na de open dag wordt de Veyron weer in zijn oorspronkelijke staat terug gebracht en gaat de auto terug naar de eigenaar.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):