maandag, 27. januari 2014 - 13:41 Update: 03-07-2014 0:43

Dode man Kaatsheuvel is geen misdrijf

Foto van ambulance patiënt donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Kaatsheuvel

De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de 23-jarige Poolse man in Kaatsheuvel afgerond.

Op dit moment zijn er geen feiten of aanwijzingen die duiden op een misdrijf. Het onderzoeksteam gaat uit van een ongeval.

Het slachtoffer werd zaterdagavond 25 januari 2014 om 23.10 uur zwaar gewond aangetroffen in de Hilsestraat in Kaatsheuvel. De man was ernstig gewond aan zijn been, waarbij sprake was van een slagaderlijke bloeding. Hij ging per ambulance naar het ziekenhuis, waar hij enige tijd na aankomst overleed.

Zeven arrestaties
De politie arresteerde zes mannen die aanwezig waren in de bewuste woning. Een zevende persoon (23) werd zondag 26 januari aangehouden. Deze man meldde zichzelf bij de politie er vertelde dat hij ook in de woning aanwezig was geweest.

Geen misdrijf
Alle arrestanten zijn uitgebreid verhoord en zondag 26 januari weer in vrijheid gesteld. Op basis van het uitgebreide sporenonderzoek, het buurtonderzoek en de verklaringen van betrokkenen heeft de politie geen redenen om uit te gaan van misdrijf.

Waarschijnlijk heeft het overleden slachtoffer zichzelf ernstig verwond aan de glasscherven van een raam op de eerste verdieping van de woning. Via de Poolse autoriteiten worden de nabestaanden van de overledene geïnformeerd over de trieste gebeurtenissen.