vrijdag, 18. april 2014 - 8:26 Update: 03-07-2014 0:38

Man zwaargewond door gewelddadige overval

foto van inbraak | fbf
Foto: fbf
Zoetermeer

Een 46-jarige Zoetermeerder raakte donderdagavond 17 april omstreeks 20.30 uur zwaargewond toen hij door tenminste twee verdachten op gewelddadige wijze overval werd in zijn woning op de Lijsterveld. De politie hield in de omgeving zes personen aan.

De politie ontving een melding dat er een man zwaargewond was geraakt bij een op dat moment nog onbekend incident. Direct namen agenten poolshoogte, zij troffen omwonenden die een man vast hielden die mogelijk iets met het incident te maken had. Deze persoon werd direct aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen
Korte tijd later ontving de politie een melding dat er een verdachte situatie was gezien door getuigen waarbij enkele personen in een voertuig waren gevlucht. Dit resulteerde in vijf aanhoudingen op de Duitslandlaan. Alle zes verdachten zitten vast voor verhoor, op dit moment is nog niet duidelijk of zij betrokken zijn geweest bij de overval.

Onderzoek
Forensische experts deden op verschillende plaatsen onderzoek, zowel in de woning als in het voertuig. De helikopter en speurhonden

Provincie:
Blik op 112: