maandag, 8. september 2014 - 14:34 Update: 08-09-2014 14:58

Zwempaar Kromowidjojo en van den Hoogenband is uit elkaar

Zwempaar Kromowidjojo en van den Hoogenband is uit elkaar

Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo hebben een punt gezet achter hun relatie. Dit heeft Ranomi Kromowidjojo maandagmiddag op Twitter bekendgemaakt.

‘Ben verdrietig, Pieter en ik hebben besloten uit elkaar te gaan. We hebben een bijzondere onderlinge band, die is gelukkig blijvend’, aldus de tweet.

De relatie tussen de twee zwemmers kwam eind december 2012 via oud wielrenster Leontien van Moorsel naar buiten. Zij kreeg daarop via Twitter veel reacties van mensen die het niet konden waarderen dat zij uit de school klapte over de relatie tussen de zwemmers.

Gescheiden
​De twee zwemmers hadden tot dat moment de relatie beide ontkend maar Leontien maakte het nieuws tijdens het Sportgala wereldkundig. Pieter van den Hoogenband was vlak daarvoor gescheiden. Leontien zat met Pieter in de vakjury voor het Sportgala en vroeg hem op de man af of hij Ranomi leuk vond waarop hij destijds bevestigend antwoordde. Van Moorsel vroeg Pieter of zij dit mocht melden en dat vond hij prima. Leontien twitterde destijds dan ook:ik had toestemming melden relatie van den Hoogenband en ‘Kromo’.

Categorie: