dinsdag, 10. februari 2015 - 16:08 Update: 10-02-2015 16:16

Speciale manager moet Efteling in Engeland gaan promoten

Speciale manager moet Efteling in Engeland gaan promoten
Foto: Efteling
Kaatsheuvel

De Efteling heeft Claire Hancer als speciale manager voor Engeland aangesteld. Hancer moet het merk Efteling in Engeland onder de aandacht gaan brengen. Dit heeft de Efteling dinsdagmiddag laten weten.

Gestationeerd in het Verenigd Koninkrijk is Hancer verantwoordelijk voor de introductie van het merk Efteling, de implementatie van groeistrategieën en het opbouwen van samenwerkingsrelaties met onder andere de Engelse Reisindustrie. 

De benoeming van een Country Manager voor het Verenigd Koninkrijk is in lijn met de doelstelling van de Efteling om uit te groeien tot een internationale bestemming met 5 miljoen bezoeken in 2020. 

Nicole Scheffers, Manager Sales & International bij de Efteling, zegt: ‘We zijn erg blij dat Claire het team komt versterken. Onze plannen voor de komende 5 jaar zijn ambitieus maar met de achtergrond en ervaring van Claire hebben we er alle vertrouwen in dat wij onze doelstellingen kunnen behalen.’ 

Claire vult aan:’Ik ben enthousiast om bij te dragen in de lancering van deze ‘Wereld vol Wonderen’ in het Verenigd Koninkrijk. Ik kijk uit naar de samenwerking met een aantal oude vrienden en het maken van nieuwe contacten.’

Provincie: