maandag, 19. juni 2017 - 14:43 Update: 20-06-2017 14:09

Twee doden in auto te water Ten Post aangetroffen

Twee doden in auto te water Ten Post aangetroffen
Foto: MV - Archief
Ten Post

Maandagochtend zijn in het Groningse Ten Post twee inzittenden van een personenauto overleden aangetroffen nadat de auto waar zij in reden te water was geraakt. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Appingedam

'De twee slachtoffers betreffen een 33-jarige vrouw en een 39-jarige man beiden uit Appingedam', aldus de politie. Bij de Meldkamer Noord-Nederland kwam maandagochtend de melding binnen van een voorbijganger, dat er een personenauto in een sloot langs de Woldjerweg zou liggen. 

Slecht te zien

De auto zou in een smalle sloot liggen en vanaf de weg slecht te zien zijn. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bij deze auto bleek dat de beide inzittenden al waren overleden.

Flauwe bocht

De Verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan. Daaruit is in elk geval gebleken dat de auto in een flauwe bocht rechtdoor is gereden en tegen een damwand in de sloot tot stilstand is gekomen. 

Tijdstip ongeval onbekend

Nader onderzoek moet duidelijkheid geven over hoe dat heeft kunnen gebeuren. Op dit moment is nog onduidelijk wanneer het ongeval heeft plaatsgevonden. Ook daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: