vrijdag, 25. mei 2018 - 11:30

Gewonde man Grave overleden, onderzoek in volle gang

Gewonde man Grave overleden, onderzoek in volle gang
Foto: Archief EHF
Grave

De 65-jarige man die op Hemelvaartsdag bewusteloos en zwaargewond werd gevonden in zijn woning in Grave is overleden. Nog altijd is het niet duidelijk wat de man precies is overkomen. Het onderzoeksteam doet daarom een nieuwe getuigenoproep.

De Poolse Janek Gomułka werd die ochtend gevonden in zijn huis aan de Infirmerie. Hij was niet aanspreekbaar en werd meegenomen naar het ziekenhuis. Gomułka overleed dinsdagavond in het ziekenhuis.

Het is nog onduidelijk hoe en wanneer hij gewond is geraakt. Het is goed mogelijk dat hij eerder die week gewond is geraakt en dat hij pas in de ochtend van 10 mei bewusteloos raakte als gevolg daarvan.

Contacten

Om een antwoord te krijgen op de vraag wat Janek Gomułka is overkomen wil het onderzoeksteam graag weten met wie hij allemaal contact heeft gehad in de periode voordat hij werd gevonden en waar hij allemaal is geweest. Om die reden worden ook zijn naam en foto naar buiten gebracht: “Wij komen heel graag in contact met iedereen die Janek heeft gezien. Misschien herkennen mensen hem aan de hand van de foto en hebben zij essentiële informatie voor ons”, zo vertelt de recherche.