zaterdag, 15. februari 2020 - 22:28 Update: 15-02-2020 22:34

Vrouw van fiets getrokken en misbruikt in Capelle

meisjes-fiets-donker
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Capelle aan den IJssel

Afgelopen vrijdagavond tussen 20.00 uur en 20.15 uur is op de PC Boutensingel in Capelle aan den IJssel vrouw door een man van haar fiets getrokken en misbruikt. Dit meldt de politie zaterdag.

Onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die de verdachte mogelijk in die omgeving hebben zien rondhangen of iets anders is opgevallen dat kan helpen bij het onderzoek.

Sikje op kin en zware parfumlucht

De politie is op zoek naar een verdachte met het volgende signalement: een getinte man, tussen de 30 en 35 jaar oud, slank postuur, ongeveer 1.70m lang, smal gezicht met een soort sikje aan zijn kin. Hij was gekleed in een zwarte winterjas, zwarte broek, lichte/witte schoenen. Opvallend detail was dat hij rook naar zware parfum. Hij is weggerend in de richting van de Slotlaan.

Zoekactie

Ondanks de zoekactie die direct opgestart is, is de verdachte nog niet gevonden. De politie is daarom op zoek naar getuigen die daar in de omgeving iemand hebben gezien die voldoet aan dit signalement of misschien camerabeelden hebben die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak. Het slachtoffer is opgevangen en is slachtofferhulp aangeboden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: