woensdag, 21. september 2005 - 14:16

'lullige zegeltjes'

Amstelveen

Op de 50+ beurs in Utrecht is een nieuwe voorlichtingscampagne voor mannen die twijfelen aan hun vermogen om een erectie te krijgen. Met behulp van de aloude ‘postzegel, die op de beurs verkrijgbaar is, kunnen mannen het bandje van vijf tot zes zegels voor het slapen gaan (let op in slappe toestand) aanbrengen. Wanneer ‘s nachts of ‘s morgens blijkt dat het bandje nog steeds uit een reep bestaat, dan kan er sprake zijn van een erectiestoornis.

Professor H.van de Wiel (seksuoloog), K Slob (seksuoloog) en F. Debruyne (uroloog) ondersteunen deze erectieproef. Deze proef kan bij veel mannen onzekere gevoelens wegnemen. Bij mannen gaat twijfel over hun erectie al gauw tussen de oren zitten aldus Slob. Veel mannen durven er niet over te praten en dat is jammer wanneer je een goed seksleven kan hebben en het ‘man zijn’ gevoel weer kan terugkrijgen.

Lilly, het farmaceutisch bedrijf dat op het reepje postzegels staat vindt het van belang dat vanwege de grote aantallen erectiepillen die op de markt zijn, mannen goed worden voorgelicht. De erectieproef bestaande uit een bandje en een informatiefolder is verkrijgbaar op de 50 + beurs. Voor wie dit te ver rijden is kan natuurlijk ook op het postkantoor vragen naar een klein rolletje afscheurbare postzegels.
Categorie:
Tag(s):