vrijdag, 22. september 2006 - 21:15

Automobilisten zien motorrijders niet

Een 53 - jarige motorrijder uit Heereveen is donderdagmiddag gewond overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Later op de dag raakte ook nog een 45 - jarige motorrijder uit Emmen gewond. Dit gebeurde op de kruising Rondweg met de Sint Gerardusstraat.

Hier zag een 20 - jarige plaatsgenoot, die de kruising met haar auto over stak de motorrijder over het hoofd. De motorrijder kwam enige meters verderop zwaar gewond op het wegdek terecht.

De motorrijder uit Heerenveen werd op de kruising Hunzeweg met de Osbroeken aangereden door 52 - jarige automobilist uit Zuidlaren. De automobilist reed over de parallelweg van de Hunzeweg en wilde de kruising oversteken, om af te slaan richting de Osbroeken. Hij zag hierbij de motorrijder over het hoofd. De motorrijder is met schaafwonden aan het gezicht over gebracht naar het ziekenhuis.

De motorrijder uit Emmen is met een ambulance overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen. Hier is hij aan zijn arm geopereerd. De automobiliste is met behulp van de brandweer uit haar auto bevrijd. Ook zij is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.
Provincie:
Tag(s):