dinsdag, 7. november 2006 - 20:03

Bedrijven groeien het snelst in Hoogeveen

Hoogeveen

Burgemeester Willem Urlings en wethouder Ton Bargeman van Hoogeveen gaan woensdagmorgen hun gelukwensen overbrengen aan de drie bedrijven die maandag in het Financieele Dagblad werden uitgeroepen tot de snelstgroeiende bedrijven in Drenthe. De drie onderscheiden bedrijven – DOC Kaas, Ruma Rubber en ROVECOM – zijn allen gevestigd in Hoogeveen. “Een mooie prestatie�, vindt het Financieele Dagblad.

Het is het derde jaar dat het Financieele Dagblad de Gazellen Awards uitdeelt. Bij elke editie vielen Hoogeveense bedrijven in de prijzen. Ruma Rubber sleepte zelfs driemaal achtereen een Gazelle in de wacht. Wethouder Bargeman (portefeuillehouder economische zaken) vindt dit geen toeval: “Hier zijn wij hartstikke trots op. Dit is een fantastische opsteker voor de verder ontwikkeling van de Hoogeveense economie.�

Urlings en Bargeman gaan morgenochtend bij de drie bedrijven langs om namens het college gebak uit te delen aan het personeel. Verder zijn de bedrijven uitgenodigd voor een felicitatiebijeenkomst morgenmiddag in theater- en congrescentrum De Tamboer.
Provincie:
Tag(s):