zondag, 26. november 2006 - 9:12

Dode man niet door geweld om het leven gekomen

Breda

Het rechercheonderzoek dat de politie sinds vrijdagavond instelde na het aantreffen van een dode man aan de Kalshoven in Breda heeft geen aanwijzingen opgeleverd van een geweldsmisdrijf. Uit onderzoek van de technische recherche en de sectie, die vanmiddag is gehouden in het Nederlands Forensisch Instituut (N.F.I) in Rijswijk, blijkt dat de man niet door geweld om het leven is gekomen.

De politie heeft de twee vrouwen (23 en 31 jaar) en de man (26 jaar), die zaterdagmorgen in Breda zijn aangehouden, in overleg met het Openbaar Ministerie, in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Zij worden niet langer aangemerkt als verdachten. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend. Daarvoor is verder toxicologisch onderzoek nodig. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het N.F.I.

De politie denkt voldoende aanwijzingen tot haar beschikking te hebben omtrent de identiteit van de man en heeft zaterdag contact gelegd met zijn familie. De officiële vaststelling van de identiteit zal zondag volgen, nadat een confrontatie met de familie heeft plaatsgevonden.
Provincie:
Tag(s):