woensdag, 15. februari 2006 - 14:56

Exact Software overweegt terugkeer in Formule 1

Het Nederlandse bedrijf Exact Software overweegt een terugkeer in de Formule 1. Christijan Albers test momenteel in Valencia de nieuwe M16 van zijn team MF1 Racing, waarbij het logo van Exact Software prominent op de zijkant staat.

De manager van Albers, Lodewijk Varossieau, vertelde exclusief aan blikopnieuws.nl hoe de constructie in elkaar steekt: "Exact Software overweegt terug te keren als sponsor in de Formule 1. Het feit dat de naam van Exact Software in Valencia op de auto van Christijan staat heeft te maken met een internationaal merkenonderzoek waar Exact op dit moment mee bezig is. Als deze proef succesvol blijkt, overweegt het merk voor langere tijd als sponsor aan MF1 Racing verbonden te worden. Het gaat dan om een overeenkomst voor 3 jaar financiële ondersteuning. Dit initiatief is vanuit Exact zelf gekomen."

Naast de manager van Albers wist ook de persvoorlichter van Exact Software ons te vertellen over de huidige situatie: "Zoals gezegd bekijkt Exact Software momenteel haar mogelijkheden hoe we ons merk in de toekomst positief in de markt kunnen zetten. Daarom voeren we nu een onderzoek uit. We hebben goede contacten met het management van Albers waardoor we van hen deze mogelijkheid gekregen."

"Wij hebben als bedrijf natuurlijk al een positief verleden met de Formule 1, met name de tijd dat we sponsor waren van Jos Verstappen toen hij nog Formule 1 reed. Hierdoor is sponsoring binnen de Formule 1 voor ons een mogelijkheid , temeer omdat er op dit moment een verschuiving plaatsvindt door het langzaam verdwijnen van de tabaksponsoren uit de Formule 1. Ik wil echter benadrukken dat het puur om een onderzoek gaat en er nog geen overeenkomst is."
Categorie:
Tag(s):